Hilary Duff Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hilary Duff Fan Club

Bu forumda Herseyi bulabilirsiniz =)

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

özgü namal

YazarMesaj
ceren_hilal
üye
üye
ceren_hilal

burç : özgü namal Ikizler
sanal hayvan : özgü namal 3d-her10

özgü namal Empty
MesajKonu: özgü namal   özgü namal EmptyÇarş. Ocak 28, 2009 3:39 pm

Biyografi

28 Aralık 1978 İstanbul doğumludur. Üsküdar Cumhuriyet Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Duygu adında bir erkek kardeşi var. Daha önce Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi almıştır. Dans eğitimi de görmüş olan Namal'ın sinema ve tiyatro en büyük tutkusuyken, fotoğraf da hobileri arasında yer almaktadır. Profesyonel olarak Masal Gerçek Tiyatrosu'nda çocuk oyunlarıyla tiyatro oyunculuğuna başlamıştır (1997).

Kişisel Bilgiler

Doğum: 28 Aralık 1978, Üsküdar, İstanbul

Eğitim: İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü

Aile: Annesi Akile Hanım, üniversite mezunu ve emekli bir devlet memurudur. Babası Kubilay Bey, lise mezunu ve tekstil ticaretiyle uğraşmış, şu anda emeklidir. Özgü Namal doğma büyüme Üsküdarlıdır. İlköğretim ve lise eğitimini de Üsküdar'da almıştır. 2007 yılında Mutluluk adlı filmdeki rolü ile Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almıştır.

özgü namal 57914582ut0sl6

özgü namal Imperiaflex03206eyeg3

özgü namal
1 sayfadaki 1 sayfası