Hilary Duff Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hilary Duff Fan Club

Bu forumda Herseyi bulabilirsiniz =)

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Bir komik fıkra=)

2 posters
YazarMesaj
periler11
üye
üye
periler11

burç : Bir komik fıkra=) Kova
sanal hayvan : Bir komik fıkra=) 932ep411

Bir komik fıkra=) Empty
MesajKonu: Bir komik fıkra=)   Bir komik fıkra=) EmptyPtsi Ocak 26, 2009 5:29 pm

Mahallenin iki afacan kardeşi tüm mahalleliyi bıktırmış. Sürekli ana-babalarına şikayet geliyor mahalleliden. Kırılan camların, kuyruğuna teneke bağlanan kedilerin,lastiği indirilen arabaların sorumlusu hep afacan kardeşler.
Ana-babası usanıp bu durumdan kilisenin papazına anlatırlar durumu ve yardım isterler. Papaz "gönderin çocukları konuşayım" der.

Çocukları gönderirler. Papaz önce büyük oğlanı çağırır. "Söyle bakiim evladım,Tanrı nerede?". Çocuk susar. Papaz tekrar sorar:"evladım söylesene Tanrımız nerede?". Çocuk susmaya devam eder. Papaz ısrarla sormaya devam eder, çocuk susmaya.. Sinirlenir Papaz,"konuşsana be çocuk nerde Tanrı?".
Çocuk aniden fırlar,kiliseden koşarak kaçıyorken seslenir kardeşine "kaçalım çabuk!". Eve giderler,odalarına çıkıp kapıyı iyice kapatırlar,küçük oğlan sorar büyüğüne "neden kaçıyoruz?" Büyük yanıtlar:
"işte şimdi hapı yuttuk, Tanrı kaybolmuş bizden biliyorlar!!!"
http://www.periler11.blogcu.com
ceren_hilal
üye
üye
ceren_hilal

burç : Bir komik fıkra=) Ikizler
sanal hayvan : Bir komik fıkra=) 3d-her10

Bir komik fıkra=) Empty
MesajKonu: Geri: Bir komik fıkra=)   Bir komik fıkra=) EmptyPtsi Ocak 26, 2009 9:10 pm

saol paylaşım için Very Happy

Bir komik fıkra=)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Çok komik bir fıkra=)
» Kömik resimler
» komik haber